WIE ZIJN WIJ?


Wij worden gewaardeerd om onze deskundigheid en zorgvuldigheid, onze rust en tegelijkertijd stuwende kracht en onze veelzijdigheid en flexibiliteit.


Achtergrond
Exceptional is in 2008 opgericht door bevlogen en ‘stormvaste’ jurist, organisatie- en bestuurskundige en coach Peter Anthonisse en krachtige, verbindende en sprankelende bedrijfskundige en coach Eline Jeurissen.
Beiden delen hun passie om directies en management in het MKB met raad en daad te ondersteunen in het bereiken van hun strategische doelen.

Eline Jeurissen 
Eline startte haar studie Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven als enig meisje tussen 100 jongens en studeerde 5 jaar later af als 1e vrouwelijke bedrijfskundige van Nederland. Zij heeft als senior manager en directeur haar sporen verdiend in (semi)-industriële en dienstverlenende bedrijven, is een ervaren en hands-on interim- en verandermanager en buitengewoon toegerust als MMS gecertificeerd coach.

Peter Anthonisse
Peter is aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als bestuurskundige en ook als jurist. Hij promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op het onderwerp ‘Misbruik van macht door managers’ dat hij onderzocht vanuit een sociaal-psychologisch perspectief. Peter is een executive programma- en projectmanager en een MMS gecertificeerd coach. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in zowel de private sector als bij diverse overheidsorganisaties.

Exceptionals netwerk
Exceptional heeft een solide netwerk van zelfstandig gevestigde personen, Exceptionals, waarmee wordt samengewerkt als de opdrachten zich daarvoor lenen.
De Exceptionals zijn als mens door het leven gelouterd en hebben op hun vakgebied hun sporen ruimschoots verdiend. Zij weten wat er moet gebeuren en hoe dat te doen en zij steken de handen uit de mouwen om de resultaten te bereiken. Zij propageren en praktiseren permanente educatie. Exceptionals zijn aantrekkelijk in hun effectieve gedrevenheid, hun persoonlijkheid en hun gedegen kennis en ervaring en leveren daardoor onze opdrachtgevers veel meerwaarde.